Blanketter

Lyssna

Nordmalings kommun använder sedan 2009 en elekronisk blankettbank. I blankettbanken hittar du kommunens vanligaste blanketter. Vissa av blanketterna går att skicka in direkt till os medan vissa kräver att du skriver ut blanketten och skickar in via post till oss.

Nordmalings kommun använder sedan 2009 en elekronisk blankettbank. I blankettbanken hittar du kommunens vanligaste blanketter. Vissa av blanketterna går att skicka in direkt till oss medan vissa kräver att du skriver ut blanketten och skickar in via post till oss. Du kan exempelvis ansöka om barnomsorg, hemtjänst, föreningsbidrag och annat.

Vårt mål är att fler blanketter ska bli elektroniska och vara möjlig att skicka in snarare än att skicka per post.

Blankettbanken syftar till att ge en bättre service till dig som medborgare. Du ska på ett enkelt sätt hemifrån kunna fylla i och skicka in ansökningar utan att behöva ringa och beställa blanketter. Du når blankettbanken genom knappen Blanketter. För att kunna erbjuda dig våra tjänster, såsom e-tjänster, ansökningar via pappersblanketter osv., behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet. Delar av vårt arbete är en del av myndighetsutövning och där får vi enligt lag behandla personuppgifter utan att de samlas in direkt från dig.

Länk till Blankettbanken (extern hemsida)

Kontaktperson: Jakob Norstedt