Företagsgalan

Lyssna

Nordmalingsgalan 2018 går av stapeln den 16 november. Nomineringarna är klara och prisutdelning kommer ske 16 november i Gräsmyrs bygdegård med mat från 2 Bröder Café & Bistro.

Vilket företag som vinner baseras dels på en omröstning som görs bland företagarna i kommunen samt på juryns bedömning. Juryn består av Nordmalings kommun genom Ulf Månsson kommunchef, Conny Nordendahl Näringslivsutvecklare, representant från Stiftelsen Navets styrelse samt Paula Quinones, verksamhetsansvarig.

”Förra året var första gången vi hade öppen nomineringen vilket fick en fin respons. I år har det verkligen landat och vi har fått rekordmånga nomineringar med en oerhörd bredd. Det är jättekul att Nordmalingsborna engagerar sig och vill vara med och lyfta våra lokala företagare. Vi i juryn uppskattar att vårt arbete försvåras i det här fallet.” Conny Nordendahl, näringslivsutvecklare.

Under kvällen som leds av Sverker Olofsson, blir det förutom god mat, underhållning av Jessica Nordström och inspirationsföreläsning av Lisa Lemke.


Pressmeddelande:
Företagsgalan - årets festligaste kväll för näringslivet i Nordmaling.pdf


Kontaktuppgifter

För mer info kontakta Conny Nordendahl,
conny.nordendahl@nordmaling.se eller
0930-143 85 eller info@stiftelsennavet.se
Tallbergsbroarna

Kontaktperson: Conny Nordendahl