Haparandas näringslivsråd besöker Nordmaling

Lyssna

Haparanda stads näringslivsråd som bildades i vintras besöker Nordmaling under ett dygn, från lunch till lunch 18-19 juni. Rådet består av företagare, politiker och kommunala tjänstemän och är en satsning för att ge det lokala näringslivet i Haparanda de bästa möjliga förutsättningarna.

Conny Nordendahl, näringslivsutvecklare på Nordmalings kommun säger:

”Vi kommer dela med oss av våra erfarenheter samt både besöka några av alla våra fantastiska företag och samtala under dessa två halvdagar. Det ska också bli intressant att ta del av hur Haparanda stads näringslivsråd är uppbyggt och fungerar, då Nordmaling också står inför ett bildande av ett näringslivsråd. Det är alltid mycket givande med erfarenhetsutbyten mellan kommuner, inte minst då det gäller utvecklingsarbete i allmänhet och näringslivsutveckling i synnerhet. "

Madelaine Jakobsson ( C ), kommunstyrelsens ordförande i Nordmalings kommun säger:

"Det är verkligen jätteroligt att vi återigen får besök från en kommun som vill se hur vi jobbar med företagsklimatet, förra veckan besökte vi Dorotea och berättade om samma sak och i höst är jag inbjuden till Växjö i samma ärende. Vårt arbete med företagsklimatet sätter Nordmalings kommun på kartan. Det blir också intressant att höra hur de jobbar i Haparanda."

19 juni kl 10.00 vid Olofsfors bruk kommenterar vi och svarar på frågor.

För ytterligare info om träffen, kontakta

Jakob Norstedt, kommunikationsansvarig Nordmalings kommun
Tel: 0930-14018
Epost: jakob.norstedt@nordmaling.se