Föreningar

Lyssna

I Nordmalings kommun finns ett rikt föreningsliv med aktiva idrottsföreningar, kulturföreningar, bygdeföreningar, föreningar för äldre m.fl. Under dessa sidor hittar du kontaktuppgifter till föreningar, information om hur du startar en förening samt information om kommunens föreningsstöd.

Stöd, bidrag, stipendier

Observera att från 1 januari 2017 gäller nya regler!

Under rubriken stöd, bidrag och stipendier hittar du information om kommunens samtliga föreningsstöd, regler och hur du ansöker. Genom föreningsstöd vill kommunen ge bra förutsättningar för föreningarna att bedriva en bra verksamhet för kommunens medborgare.

Om du vill gå direkt till ansökan kan du klicka på länken nedan. Du kan fylla i en digital ansökan eller skriva ut den och posta till oss.

Länk till ansökan om föreningsbidrag

Via länken Ansöka om föreningsbidrag kommer du direkt till vår digitala ansökan. Du kan även skriva ut ansökan och posta den till oss.

Ansökningsdatum

Föreningsbidrag söker du varje år senast den 31 mars. Om du driver en kulturförening kan du ansöka om verksamhetsstöd senast 1

Aktivitetskort på nätet, ApN

Du som har en förening med aktivitetsstöd använder ApN för att fylla i dina deltagartillfällen. Du hittar mer information på sidan om ApN.

Länk till information om Aktivitetskort på nätet (intern länk)

Lokalbokning

Om du behöver boka en lokal till din förening så hittar du kontaktuppgifter på sidan Boka lokal.

 

Kontaktperson: Paula Quinones Canessa