Kullerbyttan förskola

Lyssna

Kullerbyttan är en förskola med 2 avdelningar som ligger i Håknäs några kilometer norr om Nordmaling.

Om förskolan

Kullerbyttan är en förskola med två avdelningar (Hinken och Spaden). Förskolan ligger i Håknäs några kilometer norr om Nordmaling.

Närmiljö

På förskolan Kullerbyttan har barnen förmånen att ha skogen och naturen in på knutarna vilket utnyttjas så mycket som det går för undervisning m.m.

Arbetssätt

Förskolan Kullerbyttan står för ett flexibelt sätt att arbeta vilket innebär att förskolan försöker ge barnen ett större inflytande för sina idéer.

Ett av målen på förskolan är att barnen ska tillbringa mycket tid utomhus och ute i naturen. Detta för att barnen ska få se årstidernas växlingar och vad som händer med naturen och djuren samt lära sig att ta hänsyn till dem.

För att barnen ska kunna lära sig motorik är det viktigt att de får träna detta på ett lekfullt sätt, roligt sätt samt att barnen får använda sin fantasi. Vidare är det viktigt att barnen lär sig vara rädda om sin närmiljö och varandra samt få insyn i naturvetenskap och matematik.

Besöksadress

Kullerbyttan
Åsvägen 67
914 96 Håknäs

Telefon

Hinken och Spaden: 0930-14323

E-tjänst barnomsorg

Nordmalings kommun har en e-tjänst för ärenden inom barnomsorgen. Du som har barn inom förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem kan i systemet bland annat:

  • Ansöka om plats
  • Ändra inkomstuppgifter
  • Säga upp plats

Du hittar inloggningen samt information om våra e-tjänster på sidan E-tjänster inom barnomsorg. Du hittar även information om hur du går tillväga om du exempelvis inte har personnummer eller har skyddad identitet.

Länk till information om e-tjänster inom barnomsorg (intern länk)

Kontaktperson: Cecilia Karlsson