Tillfälliga störningar på linje 104

Lyssna

På grund av ombyggnationer kommer det att vara tillfälliga störningar längs linje 104.

Trafikverket kommer från 13 mars till ca 7 april att påbörja arbeten med att upprusta och förstärka väg 573 på sträckan Ava – Olofsfors. Under mars månad påbörjas det första brobytet i vattendraget Vinan.

Skolskjutsarna påverkas endast tidsmässigt, då de måste köra en längre sträcka. Samtliga stopp kommer att trafikeras. Det innebär att man kommer att starta 15 min tidigare på morgonen från starthållplatsen och fram till Ava. Sedan återupptas linjesträckningen igen efter den tillfälliga körvägen och vid Lögdeå Skola är bussen tillbaka på vanlig tid.  Detsamma gäller på eftermiddagen men i omvänd ordning, d.v.s. att bussen kör enligt tidtabell från Oasen till Lögdeå skola, men blir 15 min sen till Ava och vidare.

Tabellen är inte exakt, då det är svårt att beräkna exakt tidsåtgång. Du bör därför vara ute i god tid. När arbetet avslutas kommer ni att få information om exakt datum då skolskjutsarna går tillbaka på normal tabell igen. 

Nordmaling - Lögdeå - Rönnholm
Projekt Vinan ca 13 mars - 7 april

Perstorp vsk Storänget
Rönnholm
Ava E4
Ava
Aspeå N
Lögdeå skola
Lögdeå Affär
Mo
Olofsfors
Statoil Nordmaling
Nordmaling Centrum
Oasen
Nordmaling Centrum
Nordmaling Resecentrum

7.05
X  
X
7.15

7.45
X
X
X
X
X
8.05
X
8.10

Vi rekommenderar att ni anmäler er till Länstrafikens sms-funktion med störningsinformation: http://www.tabussen.nu/lanstrafiken/tidtabeller-och-kartor/prenumerera-pa-trafikinformation-via-sms/ Tjänsten är gratis och förmedlar information om störningar på era utvalda linjer.

Kontakt

Har du fler frågor? Kontakta kollektivtrafiksamordnare Linda Engström 0930-140 99
Eller entreprenören Abramssons buss