PRESSMEDDELANDE: Film om företagsklimat

Lyssna

Nordmalings kommun presenterar film om näringslivet

I samband med att Nordmaling utmärkte sig i Svenskt Näringslivs ranking med Norrlands bästa företagsklimat 2017 föddes idén om en nyproducerad film. Syftet är att visa upp Nordmaling som en företagsvänlig kommun med många starka och kreativa företag. Titeln på filmen är ”Nordmalings företagsklimat 2019 – Vi är stolta”


Filmer i marknadsföringssyfte ligger rätt i tiden. Nordmalings kommun har flera små och  medelstora företag i olika branscher som utvecklas i en positiv riktning. Tillväxt genererar arbetstillfällen och i Nordmaling hjälps företagen åt. Förutom olika företag visas vackra vyer från Nordmalings varierande natur och kommunens arbete med integration via företagsbesök.

Filmen presenterades på Nordmalings företagsgala den 16 november, där den fick stor uppskattning. Den kommer användas vid presentationer, besök och finnas på kommunens Youtubekanal.

De företag som finns med kan välja att använda sin del av filmen i sina egna marknadsföringskanaler.

”Helst skulle jag vilja göra en film och visa upp alla fina företag i hela kommunen, men det skulle bli en riktig mastodontfilm säger Conny Nordendahl lite skämtsamt. Men faktum är att vi från början hade tänkt försöka få med fem företag. Vi började med att skicka ut en förfrågan till åtta företag varav sju stycken nappade direkt, så då var det bara att köra på det! Filmen blev väldigt bra och är något som vi, företagen och alla Nordmalingsbor kan vara stolta över.” Conny Nordendahl, näringslivsutvecklare.”

” Filmen visar vilka vi är och i Nordmaling krånglar vi inte till det. Vi är geografiskt placerade i centrum av en arbetsmarknadsregion och har många duktiga företag inom olika branscher. Här finns kunskapen och filmen illustrerar att Nordmaling har förmågan att leverera kvalitativa varor och tjänster enligt överenskommelse.” Ulf Månsson, kommunchef.

Filmen finansieras av projektet NIS: Näringsliv I Samverkan och medverkande företag samt integrationsenheten.


LÄNK TILL FILMEN: https://youtu.be/rIDdhIICjcI

Produceras i samarbete med Helhet Reklam.


Kontaktperson
Conny Nordendahl
Näringslivsutvecklare
Tel: 0930-143 85

Kontaktperson: Conny Nordendahl