Välkomna till läsåret 2020-2021!

Lyssna

Vi hälsar alla barn och elever varmt välkomna till ett nytt läsår. Nedan finns skolstartstider för våra grundskolor. Upplägget för första veckan kommer att variera något mellan skolorna.

Utifrån den pågående pandemin fortsätter vi i våra skolor och förskolor de insatta åtgärderna där vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär ändrade rutiner för inskolning, begränsningar för vårdnadshavare att besöka verksamheten, smittbegränsande åtgärder inom verksamheten etc.

Det vi vill trycka extra på är att barn och elever skall vara friska och symtomfria när de är i skolan/förskolan. Fortsatt råder hög försiktighet vid återgång efter tex förkylning.

Mer information runt hur föräldramöten/föräldrainformation hanteras kommer från respektive skola/förskola.

Tider för skolstart enligt följande tisdag den 18 augusti:

Lögdeå skola: 07.50-12.50 Eleverna samlas ute på skolgården, klassvis
Gräsmyr skola: 08.00-13.00 Eleverna samlas ute på skolgården, klassvis
Levarskolan: 08.10-13.10 Eleverna samlas ute på skolgården, klassvis
Kyrkovallens skola: 08.10-13.00 Alla klasser träffas i sina hemklassrum
Artediskolan: 08:10-13:00 Alla klasser träffas i sina hemklassrum

Exakt sluttid samt första veckans verksamhet för förskoleklasserna meddelas av respektive lärare tisdag V34 (18 augusti).

Vi är även mitt i byte av skoladministrativt system i grundskolan vilket för er vårdnadshavare innebär att Dexter ersätts med IST Lärande. Vi återkommer med mer information med driftsstart och länk med åtkomst till systemet.