Hammarhallen

Hammarhallen är en idrotts- och simanläggning belägen i centrala Nordmaling - nära Artediskolan, Kyrkovallens skola, Levarskolan samt Nordmalings bibliotek.

Simhall

I vår simanläggning kan du:

  • bada
  • bada bastu
  • motionssimma
  • träna vattengymnastik

Det går även utmärkt att hyra simhallen med eller utan personal exempelvis till barnkalas och liknande.

Inför besöket

Välkommen som gäst hos oss!

Vi vill att alla våra besökare ska ha en trevlig upplevelse och känna sig trygga. Därför har vi samlat en del information som är bra att känna till inför besöket.

ALLMÄNT:
Alla besök sker under eget ansvar och du ansvarar själv för dina tillhörigheter. Förvaringsskåp för värdesaker finns i kassan. I omklädningsrummen har vi skåp som låses med hänglås. Har man inte med något eget hänglås finns det att köpa i kassan för 40 kr. Du får inte lämna kvar ditt hänglås i skåpet till nästa besök. Varje kväll klipps kvarvarande lås bort!

Prata med någon personal innan du filmar eller fotograferar i simhallen.

Glas/porslin är förbjudet i simhall och omklädningsrum.

Personalen har rätt att avvisa besökare som inte följer våra regler eller missköter sig på annat sätt. Ingen entréavgift betalas då tillbaka!

Tänk på att inte använda starkt doftande parfym eller hygienartiklar

Givetvis finns alltid livräddningsutbildad personal på plats i anläggningen!

BAD:
Målsman ansvarar alltid för barn och ungdomar under 18 år. Barn under 9 år måste alltid, oavsett simkunnighet, ha sällskap av en simkunnig vuxen.

För att bada utan vuxen ska man vara 9 år eller gå i årskurs 3, samt vara simkunnig. Med simkunnig menar vi att du kan hoppa i på djupt vatten, få vatten över huvudet, ta dig upp till ytan och därefter simma 50 meter på valfritt simsätt.

Tänk på att duscha och tvätta hela kroppen, utan badkläder, innan du badar. Använd badkläder avsedda för bad. Det är inte tillåtet att bada med underkläder under badkläderna, eller att bada med t-shirt o byxor. Kontakta personalen för råd och information. Hjälp oss att hålla bassängen ren så kan vi använda mindre klor!

Inne i simhallen GÅR vi och vi avstår från att dyka från kanten på den grunda delen av bassängen.

Om du har funktionshinder och behöver hjälp ner i simbassängen finns en stol som sänker ner dig i vattnet på den grunda delen. Kontakta personalen så hjälper vi dig.

Idrottshall

Hammarhallen har även en idrottshall Länk till annan webbplats. för uthyrning till evenemang.

Kom ihåg att föreningar som uppfyller kommunens villkor har rätt till en nedsatt hallhyra.