Köpa och sälja företag

Om du funderar på att köpa eller sälja ett befintligt företag, kan nedanstående kontakter vara till hjälp. Du kan även vända dig till kommunens näringslivsutvecklare för rådgivning.

Näringslivsutvecklare:
Conny Nordendahl
Telefonnummer: 0930-143 85
Mobiltelefonnummer:0730 34 55 50
E-post: conny.nordendahl@nordmaling.se

Bolagsplatsen

Rikstäckande marknadsplats för företagsöverlåtelser, investeringsmöjligheter m.m. Läs mer på Bolagsplatsen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länia företagsförmedling

Länia är till för dig som vill sälja, köpa eller värdera företag. Vi vet att varje enskild affär har stor betydelse för alla som är inblandade. Läs mer på Länia företagsförmedling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Objektvision

Innehåller företag till salu, företagsbostäder m.m. Läs mer på Objektvision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svensk företagsförmedling

Företagsöverlåtelser och rådgivning. Läs mer på Svensk företagsförmedling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tactic företagsförmedling AB

Tactic företagsförmedling värderar och förmedlar företag, som är till försäljning. Företaget arbetar diskret och proaktivt och håller ett högre tempo i alla steg. Finns i Umeå och Luleå. Läs mer på Tactic företagsförmedling AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

CooCon - Ägarskiften i praktiken

Connect Norr har i samarbete med Coompanion tagit fram CooCon-processen för att hjälpa till med ägarskiften i företag. Läs mer om CooCon-processen på www.agarskiften.com Länk till annan webbplats.