Artikeln publicerades 24 april 2023

Sök stöd för din idé

Nu öppnar Idériket för ansökningar

Den 1 maj händer det – då öppnar vi möjligheten att söka stöd från Idériket Umeåregionen 2030!
https://ideriket2030.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns information om de fyra steg man går igenom när man söker stöd. Med dem kan du förbereda din projektidé och din intresseanmälan på bästa sätt.

Under perioden 1 - 31 maj är du välkommen att skicka in din intresseanmälan..

Idériket Umeåregionen 2030 är namnet på vårt leaderområde där vi ska bedriva utvecklingsarbete i Umeåregionen under EU-programperioden 2023-2027. Med hjälp av ett leaderområde kan föreningar, organisationer och företag engagera sig i den lokala utvecklingen och söka ekonomiskt stöd för projekt.

Emma Bergman är nyanställd verksamhetsledare för Idériket Umeåregionen. Emma kommer att utveckla verksamheten framåt tillsammans med den nya styrelsen.

– Jag ser fram emot att få ta del av många olika människors fantastiska idéer! Tänk vilken lyx att få vara den som får inblick i allt inspirerande och nytänkande som händer och görs i våra landsbygder, och hjälpa de som vill att utveckla idéerna ytterligare!

Emma Bergman