Artikeln publicerades 25 maj 2024

Enhetlig skyltning vid Artediskolan

I dagarna har vi fått upp våra nya skyltar runt Artediskolan med översiktstavlor och uppmärkning av alla entréer.

Skyltningen bidrar till att göra skolområdet enhetligt under namnet Artediskolan för alla stadier.

Entrébokstäver och taxi

Entréerna har fått var sin bokstav från A till W.

Google maps mm

Entrébokstäverna finns registrerade i kartsystem som t.ex. Google maps Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och i Lantmäteriets Min karta Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vilket gör det lätt för t.ex. taxi eller räddningstjänst att hitta rätt.

Fullständig gatuadress

Eftersom skolan omges av tre gator (Stallgatan, Skolgatan och Kungsvägen) finns den fullständiga gatuadressen i mindre stil nertill på varje entréskylt, använd den om du t.ex. beställer taxi eller söker på Google.