Artikeln publicerades 20 april 2022

Vill du veta mer om att bli familjehem?

Informationskväll på Oasen 9 maj kl 18.30

Det finns barn och ungdomar som inte kan bo hos sina biologiska föräldrar. Barn som lever i en otrygg vardag och saknar en vuxen att luta sig mot. Vi söker nu familjehem som kan erbjuda trygghet, stabilitet och kärlek till ett barn eller en ungdom.

Kanske har du funderat på att öppna upp ditt hem för ett barn som behöver det? Som familjehem är du den familj barnet behöver när hen inte kan bo hos sina föräldrar. Du hjälper barnet med alla vardagssysslor, men är också ett stöd för barnet i kontakten med sina föräldrar och med myndigheter. Har ni utrymme i er familj?

Representanter från individ- och familjeomsorgen i Nordmaling berättar om hur du kan hjälpa barn och ungdomar genom att bli familjehem. Ett erfaret familjehem kommer också att dela med sig av sina erfarenheter.

Vi bjuder på fika och du behöver inte anmäla dig.

För frågor kontakta kommunens familjehemssekreterare.
Tel: 0930-143 78
E-post: familjehem@nordmaling.se

Läs mer på familjehemsverige.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. .